0
Sveriges enda dokumentär på papper
0
_MG_9335 as Smart Object-1.jpg

SVERIGES ENDA DOKUMENTÄR PÅ PAPPER


Om Re:public

Re:public är en vass reportagetidning i mötet mellan samhälle och kultur, Sverige och världen. Istället för att publicera krönikor och essäer fokuserar vi på det dokumentära berättandet. Vi letar alltid efter perspektiven och historierna utanför nyhetsströmmen. 

Fotografiet har en särskild plats i Re:public – vi är en av få tidningar i Sverige som konsekvent satsar på dokumentära bildreportage. Vi månar inte bara om de ämnen som är viktiga att berätta, utan också hur de berättas och av vem

Re:public är oberoende i ordets finaste bemärkelse. Du som köper tidningen stödjer vårt sätt att göra journalistik: utan vinst och med en förkärlek för engagerade människor världen över som på olika sätt slåss för rätten att påverka sina egna liv och villkor. Vi är på plats och sätter högkvalitativt bildberättande och skrivande i främsta rummet. Vi hoppas att du inspireras, överraskas och upprörs med oss. 

Re:publics fokus ligger på den tryckta tidningen. Den distribueras främst till prenumeranter och via Interpress till Press stop och välsorterade Pressbyrån. Förutom de fasta redaktionsmedlemmarna bärs tidningen upp av fantastiska medhjälpare som administrerar fakturor och ekonomi, bygger hemsida, läser korrektur och mycket annat. TACK!